Χειροπέδες σε γιατρό που ζήτησε φακελάκι για να χειρουργήσει ασθενή – Ποια ήταν η “ταρίφα” του

17/02/2018 | 19:04

Ένας 66χρονος γιατρός, που εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής, συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, κατηγορούμενος ότι απαίτησε «φακελάκι» για να χειρουργήσει ασθενή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση διερευνήθηκε έπειτα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε από 41χρονη ασθενή το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να την χειρουργήσει. Αστυνομικοί προσημείωσαν το συγκεκριμένο ποσό και το παρέδωσαν σε συγγενικό πρόσωπο της 41χρονης, η οποία σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του γιατρού, του παρέδωσε τα 500 ευρώ μέσα σε φάκελο.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, παρενέβησαν και συνέλαβαν τον 66χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το «φακελάκι» με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς γιατρός, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)