Κατερίνα Διδασκάλου για Ντάνο: «Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; Δεν τον ξέρω καν!»

Τις τελευταίες ημέρες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς αποχώρησε στην μέση της παράστασης Cabaret, κίνηση που ο ίδιος αποδίδει σε πρόβλημα υγείας που προέκυψε σε συγγενικό του πρόσωπο.

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Όλα Καλά» επικοινώνησε με την ηθοποιό Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία παίζει στην παράσταση και της ζήτησε να σχολιάζει το γεγονός.

«Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; Δεν ξέρω καν ποιος είναι! Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να μην κρίνω ποτέ κανέναν. Γιατί ποτέ δεν ξέρουμε γιατί κάνει κάποιος κάτι. Μπορεί ο άνθρωπος να καίγεται το σπίτι του την ίδια στιγμή που εμείς κάνουμε “Μήδεια”!» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, εξομολογήθηκε ότι έχει συμβεί και στην ίδια να φύγει από παράσταση: «Μου έχει τύχει αυτό, όταν ο σύντροφός μου είχε πάθει κολικό νεφρού στη μέση της παράστασης και σηκωθήκαμε άρον -άρον και φύγαμε. Τον είδα να ασπρίζει και σηκωθήκαμε και φύγαμε γιατί έπαθε κολικό. Βλέπετε, λοιπόν, ποτέ δεν μπορούμε να κρίνουμε. Ας πάψουμε να κρίνουμε επιτέλους, είναι μεγάλη αρρώστια αυτό!».