Αγγελική Δαλιάνη: Το μήνυμα αγάπης στον Μάνο Παπαγιάννη, λίγο καιρό μετά το επεισόδιο με την Παυλίδου!

16/02/2018 | 21:49

Στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη και στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα στέκεται η Αγγελική Δαλιάνη. Στη σκιά του επεισοδίου του γνωστού ηθοποιού με την συμπρωταγωνίστριά του Σοφία Παυλίδου, που οδήγηση στο κατέβασμα της παράστασης Πετάει Πετάει και στη δικαστική διαμάχη των δυο ηθοποιών, η Αγγελική προσπάθησε να κρατήσει μια χαμηλών τόνων στάση και να αποφύγει οποιαδήποτε δήλωση.

Η αλήθεια είναι πως οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν πολλές φορές να πάρουν μια λέξη για το περιστατικό από τα χείλη της Αγγελικής Δαλιάνη, αλλά εκείνη προτίμησε να κρατήσει μια ουδέτερη θέση και να μην κάνει κανένα σχόλιο. Παρόλα αυτά, δεν σταματά να στηρίζει τον σύζυγό της και να είναι στο πλευρό του σε όλα.

Μετά τη “φουρτώνα” που πέρασαν, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να του φτιάξει το κέφι και ανέβασε στο Instagram Μια φωτογραφία τους για την Ημέρα των Ερωτευμένων. “Happy Valentine’s Day”, έγραψε και δημοσίευσε τη φωτογραφία από το ταξίδι τους στην Κολομβία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

πηγη tlife.gr

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης