Οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου έκαναν «γυαλιά καρφιά» μαγαζί

στο Κολωνάκι

Άρχισαν νωρίς τα όργανα για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου, αφού οπαδοί της Ουκρανικής ομάδας διέλυσαν πριν από λίγο κεντρικό καφέ επί της οδού Τσακάλωφ.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου εξήντα άτομα-όλοι οπαδοί της Ντιναμό-άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους για άγνωστη προς το παρόν αιτία.

Ο καυγάς που ξεκίνησε από κάποια άτομα γενικεύθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και το κεντρικό καφέ στην Τσακάλωφ πλήρωσε την νύφη, αφού οι αφιονισμένοι Ουκρανοί κατέβασαν τις τζαμαρίες του και έσπασαν ότι έβρισκαν μπροστά τους. 
Το συμβάν διήρκεσε αρκετά λεπτά και έληξε με την αποχώρησή τους, η οποία άφησε πίσω της μεγάλες υλικές ζημιές στο μαγαζί που ξέσπασαν την οργή τους.

Παρά τις συνεχείς κλήσεις προς την Αστυνομία από τους υπεύθυνους του καφέ και επιχειρηματίες παρακείμενων μαγαζιών, καμιά μονάδα δεν είχε επέμβει μέχρι και πριν από λίγο.
Η κατάσταση στον πεζόδρομο έχει ηρεμήσει πλέον, ενώ οι Ουκρανοί οδεύουν προς άγνωστή κατεύθυνση αφού παρέδωσαν τα πρώτα τους «διαπιστευτήρια» στο Κολωνάκι.  

Διαβάστε επίσης