Πρόεδρος του Συνεδρίου της ΠΟΕΔΗΝ ο Κώστας Πετρόπουλος

15/02/2018 | 08:24

Χθες αρχισαν, στην Αθήνα, οι τριήμερες  εργασίες του 15ου Συνεδρίου της ομοσπονδίαςτης ΠΟΕΔΗΝ. όπου, ακόμη μιά φορά, προεδρεύει, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων “Ιπποκράτης” του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών “Αγιος Ανδρέας” Κώστας Πετρόπουλος.

Η σχετική ομόφωνη απόφαση ελήφθην από 840 Συνέδρους, των εκλεγμένων αντιπροσώπων των Σωματείων από όλα τα Νοσοκομεία της χώρας, τα Κ.Υ το ΕΚΑΒ και τα προνοιακά ιδρύματα.
 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται