Ο Έλληνας πρωταθλητής που μπήκε στο Survivor και έχει “τρελάνει” τα κορίτσια!

Γιάννης Δρυμωνάκος

ΗΟΜΕΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ

14.02.2018 | 15:47
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

Γιάννης Δρυμωνάκος: Ο Έλληνας πρωταθλητής που μπήκε στο Survivor και έχει “τρελάνει” τα κορίτσια!

[Γιάννης Δρυμωνάκος: Ο Έλληνας πρωταθλητής που μπήκε στο Survivor και έχει “τρελάνει” τα κορίτσια! | tlife.gr]

Μπορεί να είναι από τους παίχτες που βγήκαν υποψήφιοι από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία του Survivor (αντιμέτωπος με την Ελένη Χατζίδου και τον Αλέξανδρο Παρθένη) και κάποιοι από τους συμπαίχτες του να τον ψήφισαν και στην δεύτερη ψηφοφορία προς αποχώρηση, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, όμωες, είναι αναμφίβολα η ήρεμη δύναμη της ομάδας.

Ο παίχτης των διάσημων με το χαμηλό προφίλ, που τα δίνει όλα στα αγωνίσματα που έχουν να κάνουν με το υγρό στοιχείο (είναι άλλωστε πρωταθλητής κολυμβητής), που δίνει πάντα το χέρι του στον αντίπαλο -είτε έχει κερδίσει, είτε όχι- και που σπάνια βλέπουμε να χαμογελά (πιο πολύ πάντως από του Κοκκινάκη πέρσι) είναι ο νέος αγαπημένος παίχτες του twitter και φυσικά του… γυναικείου κοινού!

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι μόλις 34 χρόνων, είναι πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, στο στιλ της πεταλούδας και είναι κούκλος!

Άρχισε την κολύμβηση με την προτροπή της μητέρας του, η οποία θαύμαζε το Μαρκ Σπιτς. Περίπου 15 χρόνια μετά θεωρείται ο Έλληνας κολυμβητής με τις περισσότερες επιτυχίες. Το Δεκέμβριο του 2007 έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε δύο μετάλλια σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας.

Φέτος, βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor και παρόλο που κάποιοι συμπαίχτες του προσπάθησαν να τον βγάλουν από τα πρώτα επεισόδια, εκείνος βελτιώνεται συνεχώς και τώρα πια έχει γίνει ο αγαπημένος παίχτης όλων, με το twitter να τον δοξάζει το ήθος και τον χαρακτήρα του.