Πάτρα: Στις σελίδες του καρναβαλιού και του πολιτισμού του δήμου, θα βρείτε συνέντευξη Πελετίδη στο Ριζοσπάστη για τη Χρυσή Αυγή, απαλλαγή τελών, κοινωνικά φροντιστήρια και καλέσματα σε πορείες!

Σε μέσα προπαγάνδας της κοινωνικής της πολιτικής και του αγωνιστικού της πρεστίζ έχει μετατρέψει η δημοτική αρχή της Πάτρας τις σελίδες του Καρναβαλικού Οργανισμού και του Πολιτιστικού Οργανισμού με αποτελέσματα τα οποία προκαλούν εύλογο προβληματισμό.

Στη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού, του Δήμου Πατρέων  για παράδειγμα, στη σελίδα των ανακοινώσεων, στην οποία είθισται να μπαίνουν οι επισκέπτες του καρναβαλιού και οι Πατρινοί που θέλουν να ενημερωθούν για τις εκδηλώσεις, θα δείτε ανακοινώσεις όπως η πρόσκληση του Δήμου για κινητοποιήσεις στο λιμάνι, η  ομόφωνη απόφαση στήρξης του δημάρχου στη δικαστική δίωξή του, συνέντευξη του δημάρχου στο Ριζοσπάστη για τη Χρυση Αυγή, απαλλαγές και μειώσεις τελών για τη λαϊκή οικογένεια,  κάλεσμα του δημάρχου στην πορεία και άλλα θέματα ανατριχιαστικής ασχετοσύνης με το Πατρινό καρναβάλι, το ύφος της σελίδας και τις ανάγκες που αυτή λογικά θα έπρεπε να εξυπηρετεί.

δειτε ΕΔΩ 

Το ίδιο σκηνικό και στη σελίδα του Πολιτστικού Οργανισμού η οποία έχει να ενημερωθεί από τις 15 Σεπτεμβρίου του 2017 (!) και στην οποία ωστόσο με ειδικούς συνδέσμους μπορεί να δει κανείς ... πολιτιστικές πληροφορίες για τα λαϊκά φροντιστήρια και την πορεία αγώνα.

δείτε ΕΔΩ

Οι σελίδες των Οργανισμών έχουν εμφανώς μετατραπεί σε μέσα προπαγάνδας, έχοντας απωλέσει το χαρακτήρα τους, έχοντας σχεδόν εγκαταλειφθεί σε κάτι που δε θυμίζει σελίδες δήμου σύγχρονης πόλης, αλλά κάτι σαν...

Γ. Κοτογεωργοπούλου