Επεισόδιο στη Μακρυνεία: Ο χτυπημένος Κώστας Αλεξανδρής στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρινίου

δειτε φωτο

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου διεκομίσθη ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λιθοβουνίου Κώστας Αλεξανδρής, ο οποίος τραυματίστηκε χθες νωρίς το μεσημέρι στο κεφάλι μετά από καυγά σε καφενείο της Μεσάριστας, με έτερο Πρόεδρο κοινότητας της Μακρυνείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε για την εναπόθεση μπαζών από την τοπική Κοινότητα Μεσάριστας που εκτελείται έργο της Περιφέρειας στην Κοινότητα του Λιθοβουνίου.

Ο ένας εκ των προέδρων είναι υπάλληλος της Περιφέρειας.

Η σύζυγος του κ. Αλεξανδρή μίλησε στη «Σ» αναφέροντας: «από το πρωί που ήρθαμε στο νοσοκομείο, ο σύζυγός μου δεν μπορούσε να κουνηθεί, καθώς πονούσε και ζαλιζόταν. Από τις 3 το μεσημέρι άρχισε λίγο να κουνιέται και να μιλάει. Οι γιατροί μας είπαν πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό και πως σιγά – σιγά θα συνέλθει. Από το χτύπημα έπαθε σοκ. Δεν γνωρίζουμε πότε θα πάρει εξιτήριο. Μετά το χτύπημα, όπως μου είπαν, είχε πέσει κάτω και δεν αντιλαμβάνονταν απολύτως τίποτα».

Από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του δράστη για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης