Πατρινό Καρναβάλι 2018: Γαμήλιο γλέντι για την Κουλουρού με του Charms στο 2ο Μπουρμπούλι - ΦΩΤΟ

ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΝΥΦΗ, ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Μπορεί η Νύφη, ο γαμπρός, ο κουμπάρος και οι άλλοι στενοί συγγενείς να ξεφάντωναν όλη μέρα την Τσικνοπέμπτη (από το πρωί στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας γύριζαν καλώντας άπαντες στο Γάμο, το μεσημέρι χόρευαν στο λαϊκό γλέντι στο Νότιο Πάρκο με τον Γιώργο Βελισσάρη και το βράδυ παντρεύονταν και αναστάτωναν Άνω και Κάτω Πόλη) ωστόσο δεν αδημονούσαν για το γαμήλιο κρεβάτι.

Ήθελαν και άλλο. Παρέτειναν τη διασκέδαση στα Αστέρια Live Πάτρας μαζί με πολλούς άλλους Πατρινούς στο 2ο Μπουρμπούλι με τους θρυλικούς Charms να αναλαμβάνουν τη μουσική διασκέδαση.

Γνωστά τραγούδια κορυφαίων ξένων συγκροτημάτων όπως οι Beatles, αλλά και οι ανεπανάληπτες επιτυχίες που καταξίωσαν παγκοσμίως τους Charms και τους κρατούσαν επί χρόνια στις πρώτες θέσεις των charts ξεσήκωσαν τις κυρίες με τα μαύρα ντόμινο και τους καβαλιέρους τους σε ξέφρενο χορό.

1_1.jpg

Τραγούδια σταθμοί όπως τα «Τρελοκόριτσο», «Έξω από τον κόσμο», «Γλυκιά αγαπημένη» αλλά και swings, ιταλικά τραγούδια, rock ‘n’ roll δημιούργησαν μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα που θύμισαν τα πάρτι της δεκαετίας του ΄60 και αποζημίωσαν τους φίλους των Μπουρμπουλιών.

Ήταν ένα πάρτυ για όλα τα γούστα, όλες τις ηλικίες, αφιερωμένο σε όσους μένουν για πάντα παιδιά!

geo_2409.jpg

a.jpg

Το ραντεβού ανανεώνεται με το 3ο Μπουρμπούλι με τους Apurimac Band και την Martha Moreleon σε μια πολλά υποσχόμενη λάτιν μουσική βραδιά, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 21.00

Διαβάστε επίσης