Δημοψήφισμα... τώρα ζητά ο Γιαννακόπουλος

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να αποφασίσει εάν θα παραμείνει ή, όχι ο Παναθηναϊκός στην Euroleague εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της απόρριψης του αιτήματος αναστολής της ποινής που είχε επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τη διοργανώτρια αρχή, η διοίκηση καλεί τον κόσμο να πάρει θέση και όπως αναφέρεται στο κείμενο μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν οι ενέργειες για το δημοψήφισμα, ενώ επισημαίνει ότι το αποτέλεσμά του θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο Εφέτης της Euroleague απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής που είχε επιβληθεί στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Είναι προφανές πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/2) με την Μπασκόνια, με το ερώτημα που έχει θέσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.   

Γι΄ αυτό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο».  

Διαβάστε επίσης