Τα ρίχνει όλα στις 15χρονες ο «δράκος των ανηλίκων»

προφυλακιστηκε

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο "δράκος" που ασέλγησε πάνω σε ανήλικες κοπέλες, δίνοντάς τους παράλληλα ναρκωτικά. Τώρα μάλιστα υποστηρίζει πως δεν τους έδωσε καν ο ίδιος τα ναρκωτικά, αλλά τα πήραν μόνες τους, ρίχνοντάς τα όλα στις 15χρονες.

Ο 29χρονος «δράκος» κατέθεσε στον ανακριτή πως οι ίδιες οι 15χρονος του ζήτησαν να τους δώσει ναρκωτικές ουσίες, και πως η μία του γνώρισε την άλλη.

Ανέφερε μάλιστα πως δεν τους ζήτησε καμία σεξουαλική επαφή και πως οι ίδιες έκαναν κίνηση για κάτι τέτοιο. Μάλιστα όπως είπε η μια από τις δυο κοπέλες αναφέρει πως του έκανε στοματικό έρωτα ενώ αυτός ήταν ακίνητος.

Όπως κατέθεσε, η γνωριμία τους ήταν περίπου ένα μήνα και οι συναντήσεις τρεις. Την πρώτη φορά είχε συναντηθεί μόνο με την μία.

Ο δράστης υποστήριξε επίσης πως δεν κατάλαβε ότι είναι μόνο 15 χρονών, επειδή… φόρεσε το φούτερ της μιας κοπέλας και ήταν μεγάλο! «Δεν μπορώ να καταλάβω πως βρέθηκα σε αυτήν τη θέση»,

Δηλώνει χρήστης ναρκωτικών και λέει μάλιστα πως η πραγματογνωμοσύνη θα το αποδείξει.

Παρά τα όσα φρικτά αποκαλύφθηκε ότι έκανε, εν τούτοις τονίζει ότι με την κοπέλα του πήγαινε… σοβαρά, και μάλιστα είναι και 5 μηνών έγκυος.

Μετά από όσα κατέθεσε, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Ο «δράκος των ανηλίκων» φαίνεται πως αγαπούσε πολύ το σκυλί του το οποίο φώναζε «μοντέλο»! Δεν ήταν άλλωστε και λίγα τα βίντεο που την τραβούσε και στην συνέχεια «ανέβαζε» στα social media. 

Διαβάστε επίσης