Πάτρα: Σήμερα “κληρώνει” για Μπαράκο – Γιατί θέλουν την καρατόμηση του

Eντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πληροφορία της επιχειρούμενης αντικατάστασης του Γρηγόρη Μπαράκου από τη θέση του διευθυντή του ΕΚΑΒ της 3ης Περιφέρειας με έδρα την Πάτρα.

Σύμφωνα με  πληροφορίες  η πρόταση πρόκειται να κατατεθεί από μέλος της κεντρικής διοίκησης του ΕΚΑΒ στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του φορέα. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα επρόκειτο να συζητηθεί την προηγούμενη εβδομάδα αλλά η ύπαρξη αντιδράσεων οδήγησε στην αναβολή του.

Αφορμή φέρεται να είναι δηλώσεις που έκανε ο κ. Μπαράκος με αφορμή περιστατικό που σημειώθηκε στην περιοχή της Ανδρίτσαινας και μέσω τον οποίων παρουσίασε τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα