Ο Θανάσης Κούστας Διευθυντής στην Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Την Διεύθυνση της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Αχαΐας αναλαμβάνει ο Θανάσης Κούστας, μετά από απόφαση της Διοίκησης του Φορέα η οποία αναρτήθηκε στο site του Επιμελητηρίου.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει: «Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΝΠΑ, και σύμφωνα με το άρθρο 13.1 του καταστατικού, ορίζεται ως Διευθυντής ο κος Αθανάσιος Κούστας. Με την ίδια απόφαση ορίζεται πως στα πλαίσια του σκοπού της εταιρείας θα συνδράμει και στο έργο της Διοίκησης του Επιμελητηρίου σε θέματα υποστήριξης των επιχειρήσεων, αναπτυξιακές δράσεις, ενημέρωσης και επικοινωνίας».

Ο Θανάσης Κούστας είναι οικονομολόγος και έχει θητεύσει σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων επιχειρήσεων του Νομού.

Διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου κατά την θητεία της προηγούμενης Διοίκησης.

Είναι βαθύς γνώστης των θεμάτων του Επιμελητηρίου και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις.

Η συνεργασία του τα προηγούμενα χρόνια με τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Φορέα ήταν άριστη, ενώ επεξεργάστηκε πολλές σημαντικές πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου.

Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, συμφωνούν ότι πρόκειται για ένα ικανότατο στέλεχος, βαθύ γνώστη των θεμάτων της αγοράς και των επιχειρήσεων και για έναν ευγενικό άνθρωπο που δεν αρνήθηκε σε κανέναν τη βοήθεια και την υποστήριξή του.

Ήταν η ψυχή του προγράμματος Culture & Shopping, του Achaia Fest, της πρότασης που εντάχθηκε σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για τη δημιουργία του Καρναβαλικού Χωριού στις εγκαταστάσεις της «Πολιτείας», της δημιουργίας του newsletter που κάθε εβδομάδα αποστέλλεται σε 5.000 μέλη του Φορέα για την ενημέρωσή τους, και πολλών ακόμα σημαντικών πρωτοβουλιών.

Διαβάστε επίσης