Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

02/02/2018 | 11:36

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και ο καιρός αλλάζει για τις επόμενες μέρες.

Όπως αναφέρεται αναμένεται μεταβολή του καιρού από τη νύχτα και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιάδες που η έντασή τους θα φτάνει μέχρι και τα 9 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Αύριο Σάββατο:

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανόν τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και η Κεντρική Μακεδονία.

Την Κυριακή:

Μέχρι το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά, η Δυτική και Βόρεια Πελοπόννησος, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Στερεάς.

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής πιθανόν να επηρεαστούν η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Από το μεσημέρι τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε