Τα τρία νέα στοιχεία "φωτιά" στην υπόθεση της 44χρονης μετά και τη δεύτερη πραγματογνωμοσύνη

ενισχύουν τη θέση της οικογένειας πως υπόθεση είναι εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία.

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης Λαγουδή, η οποία εκτιμάται πως θα ρίξει φως στην υπόθεση του θανάτου της άτυχης μητέρας. Η πραγματογνωμοσύνη έγινε στο υπόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου και παρόντες ήταν οι δύο πραγματογνώμονες ορισμένοι από το κράτος και ο πραγματογνώμονας τον οποίον έχει ορίσει η οικογένειά της.

Το παρών έδωσαν, επίσης, εκπρόσωποι του δικηγορικού γραφείου του Βασίλη Ταουξή και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας, κ. Αναστάσιος Δέδε, που πραγματοποίησε προ ημερών αυτοψία στο αυτοκίνητο, υποστηρίζει πως τρία είναι τα στοιχεία που ενισχύουν τη θέση της οικογένειας πως υπόθεση είναι εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία. Το πρώτο είναι το φιτίλι από το οποίο θεωρούν ότι ξεκίνησε η φωτιά, το δεύτερο είναι το ρολόι του αυτοκινήτου που έχει σταματήσει σε μία συγκεκριμένη ώρα , καθώς και ένα πακέτο πατατάκια, το οποίο δεν κάηκε, παρά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές διαμηνύουν πως δεν θα μείνει τίποτα ανεξερεύνητο στην υπόθεση, απαντώντας στις δηλώσεις του συνηγόρου της οικογένειας, που αναφέρει ότι μάρτυρες φέρεται να «παρεμποδίζονται» να καταθέσουν επίσημα τα όσα υποστηρίζουν σχετικά με την 44χρονη.

«Όλες οι μαρτυρίες θα εξεταστούν εξονυχιστικά», λένε στην Ασφάλεια του Αγρινίου και προσθέτουν πως «ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε κίνηση αποθάρρυνσης μαρτύρων, ώστε να καταθέσουν όσα ξέρουν ή έχουν δει».

Πέραν του πορίσματος της δεύτερης πραγματογνωμοσύνης, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών-ιστολογικών εξετάσεων, που θα βγουν σε λίγες εβδομάδες.

Πηγή: sinidisi.gr, agriniopress.gr

Διαβάστε επίσης