Η μαρτυρία της καθηγήτριας που καβγάδισε με πατρινό ξενοδόχο - Τι λέει η ίδια

μίλησε στην ΕΡΑ

Για την απίστευτη συμπεριφορά σε βάρος της καθηγήτριας του ΕΠΑΛ Ηρακλείου στην Πάτρα από ξενοδόχο, μίλησε η ίδια με λεπτομέρειες στην ΕΡΑ Ηρακλείου. 

Όπως είπε η κ. Μαρία Κουλούρη, όλα άρχισαν στη διάρκεια εκδρομής στην Αρχαία Ολυμπία, όπου μαθητές παρουσίασαν συμπτώματα καταπόνησης. 
Όταν ολοκληρώθηκε η εκδρομή και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, περισσότερα παιδιά άρχισαν να αισθάνονται άρρωστα και αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη βραδινή έξοδος για δείπνο, αλλά να μείνουν όλοι στο ξενοδοχείο. 
Στη διάρκεια της νύχτας τα συμπτώματα των παιδιών επιδεινώνονταν και ζητήθηκε από τους υπευθύνους του ξενοδοχείου κάποια βοήθεια, τουλάχιστον για την αλλαγή σεντονιών, κάτι που όχι μόνο δεν έγινε αλλά αντιμετωπίστηκαν με άσχημο τρόπο, ακόμα και με τη φράση "εδώ δεν είναι νοσοκομείο"!

Όταν οι υπεύθυνοι της εκδρομής ζήτησαν να έρθει γιατρός για να εξετάσει τα παιδιά, τους είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσουν 50 ευρώ έκαστος στον γιατρό, κάτι που δέχτηκαν, ωστόσο ο γιατρός τελικά δεν...εμφανίστηκε. 

Σύμφωνα με την κ. Κουλούρη, το σοβαρό επεισόδιο ξεκίνησε όταν άρχισαν να διαμαρτύρονται για τις συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας.

Η καθηγήτρια σημείωσε ότι κάποια στιγμή που πήγε να πάρει δυο βρώμικα φλιτζάνια από τα τραπέζια του πρωϊνού για να τα δείξει στο διευθυντή του ξενοδοχείου, όταν ένας ευτραφής άνδρας κινήθηκε αιφνιδιαστικά και βίαια εναντίον της, προσπάθησε να πάρει από τα χέρια της τα φλυτζάνια,  την έριξε κάτω κι ευτυχώς εκείνη έπεσε σε έναν καναπέ γι’ αυτό και δεν χτύπησε!

Φώναξε μάλιστα με έμφαση: «Αρκετά σας ανέχτηκα»!

«Κάποιος κάλεσε την αστυνομία και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν», είπε η καθηγήτρια.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε, όταν ρώτησαν ποιος ήταν αυτός ο άνδρας, από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τους απάντησαν ότι μάλλον ήταν κάποιος… πελάτης! Ακολούθως, όπως είπε, διαπίστωσαν ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου!’

Δεν έγινε μήνυση εκείνη την ώρα για να μη χαλάσει περαιτέρω το κλίμα που δημιουργήθηκε με την εκδρομή των παιδιών ενώ σήμερα ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ συνεδριάζει για να αποφασίσει πώς θα κινηθεί.

Πηγη: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης