Εντοπίστηκαν οι δυο ανήλικες - Είχαν εξαφανιστεί από το Αίγιο - Ο Πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" στο tempo24.gr -ΝΕΟΤΕΡΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νεότερη Ενημέρωση 9.05: Έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραία, εντοπίστηκαν οι 16χρονες τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το βράδυ της 28ης Ιανουαρίου από τη δομή φιλοξενίας του Συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού στο Αίγιο.

Σε επικοινωνία του tempo24.gr, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Γιαννόπουλο, επιβεβαιώθηκε πως οι ανήλικες που βρέθηκαν σήμερα το πρωί από Αστυνομικό, είναι καλά στην υγεία τους και αυτή την ώρα βρίσκονται στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες εξαφάνισης τους.

Υπενθυμίζεται πως πίσω από την υπόθεση εμπλέκονται τρίτα πρόσωπα. 

Νεότερη Ενημέρωση  8.46: Στον Πειραιά σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν από Αστυνομικό, οι δυο 16χρονες που εξαφανίστηκαν από το Αίγιο.

Πρώτη Ενημέρωση 8.31: Η Εσμεράλντα Ντ. 16,5 ετών και η Στέλλα Ρ. 16 ετών, που είχαν εξαφανιστεί στο Αίγιο, εντοπίστηκαν από αστυνομικό σύμφωνα, χωρίς ωστόσο ακόμα να διευκρινίζεται το σημείο που βρέθηκαν τα δυο ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλο.

Υπενθυμίζεται πως τα δυο κορίτσια εξαφανίστηκαν στις 28 Ιανουαρίου, στις 21:00 το βράδυ, από την περιοχή του Αιγίου.

Υπάρχουν υπόνοιες ότι στην εξαφάνιση εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα.

Περισσότερα σε λίγο

 

Διαβάστε επίσης