Κατερίνα Τσάβαλου: Βγήκε από το μαιευτήριο με την κόρη της!

Σε πελάγη ευτυχίας είναι η Κατερίνα Τσάβαλου και όχι άδικα. Η γνωστή ηθοποιός και ο αγαπημένος της Δημήτρης Στεργίου υποδέχτηκαν πριν λίγες μέρες την κόρη τους και τώρα έφυγαν από το μαιευτήριο με την μικρή στην αγκαλιά τους.

Το πρώτο της παιδί της ηθοποιού γεννήθηκε στο μαιευτήριο Μητέρα και από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της τόσο ο σύζυγός της όσο και οι κουμπάροι τους, Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης. Η χαρούμενη μαμά μοιράστηκε τα πρώτα της συναισθήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στα social media, με ένα τεράστιο ροζ μπαλόνι, για να δείξει το φύλο του μωρού, που συνοδεύει μια λούτρινη καμηλοπάρδαλη στη γωνιά του δωματίου.

Η μπέμπα του ζευγαριού γεννήθηκε την περασμένη Πέμπτη και γέμισε χαμόγελα χαράς τους γονείς και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το ζευγάρι μάλιστα έφυγε από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Δευτέρας και ήδη βρίσκεται στο σπίτι με το μικρό αγγελούδι του.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε την ηθοποιό με την οικογένειά της κατά την έξοδο από το μαιευτήριο και ανυπομονησία της να βρεθεί στο σπίτι με το μωρό ήταν μεγάλη.

Δες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης