Πάτρα: Τα συνθήματα για τον "χοντρό" στο 5ο Γυμνάσιο- Λύκειο και οι υποψίες για τον μαθητή με την παραβατική συμπεριφορά

Ανάστατη είναι η σχολική κοινότητα του συγκροτήματος Μαρούδα από τον εμπρησμό σε αίθουσα του τρίτου ορόφου του σχολείου που χρησιμεύει ως αποθήκη. 

Oι άγνωστοι δράστες που "μπούκαραν"  μεσάνυχτα της Κυριακής και παραβίασαν το λουκέτο εξωτερικής πόρτας του σχολείου, πριν βάλουν φωτιά έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, στον πίνακα ανακοινώσεων και έξω από τις πόρτες των γραφείων. Σε πολλά από αυτά τα συνθήματα αναφερόταν, όπως λένε οι πληφορίες μας, η λέξη "χοντρέ" κάτι που έχει οδηγήσει καθηγητές και μαθητές στην υποψία ότι η επίθεση ίσως  ήρθε από πρώην μαθητή του Γυμνασίου, ο οποίος έχει απομακρυνθεί και ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε έρθει σε σύγκρουση με καθηγητή που διαθέτει παραπανίσια κιλά. 

Ο συγκεκριμένος μαθητής, όπως λένε οι πληροφορίες είχε εκδηλώσει ιδιαζόντως παραβατική συμπεριφορά, γεγονός που είχε οδηγήσει στο να κινηθούν διαδικασίες αποπομπής του από το σχολείο.

Γ. Κοντoγεωργοπούλου 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ