Πάτρα: Παρίσταναν τους θαμώνες και "σήκωναν" ότι έβρισκαν

συλληψη δυο αλλοδαπών

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Λιβύης, ηλικίας 26 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο δράστες, μετέβαιναν σε καταστήματα στην Πάτρα, προσποιούμενοι τους θαμώνες και εκμεταλλευόμενοι το συνωστισμό και την πρόσκαιρη έλλειψη προσοχής πελατών και εργαζομένων, τους αφαιρούσαν προσωπικά τους αντικείμενα, όπως κινητά τηλέφωνα, χρήματα και άλλα.

Από την έως τώρα έρευνα, που έχουν ενεργήσει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι δράστες έχουν διαπράξει τις εξής κλοπές:

•       Την 27/1/2018 τα ξημερώματα, σε καφέ μπαρ αφαίρεσαν από δυο 21χρονες ημεδαπές, τις ατομικές τους τσάντες, που περιείχαν  πορτοφόλια, μικρά χρηματικά ποσά, γυαλιά ηλίου, εξαρτήματα κινητών και προσωπικά έγγραφα.
•       Την 26/1/2018 τα ξημερώματα, σε καφέ μπαρ αφαίρεσαν από το πάσο του καταστήματος, το κινητό τηλέφωνο 28χρονου υπαλλήλου.
•       Την 25/1/2018 το μεσημέρι, σε ψητοπωλείο αφαίρεσαν από το πάγκο του καταστήματος, ένα κινητό τηλέφωνο 27χρονης ημεδαπής.

Κατά την σύλληψη των δραστών, βρέθηκε στην κατοχή τους μέρος των κλοπιμαίων, που είχαν αφαιρέσει τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διαβάστε επίσης