Πάτρα: Κλιμάκιο στο έργο της Κανακάρη για ελέγχους μετά τις καταγγελίες για κατολισθήσεις

ο δημος ξεκινα διαβουλευση για την αντιδρόμηση της οδου

Αμεση κινητοποίηση του Δήμου Πατρέων προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για τους φόβους που εκφράζουν κάτοικοι της οδού Κανακάρη, καθώς οι βροχές ανέδειξαν προβλήματα στο έργο. Οι κάτοικοι μιλούν για μεγάλους χωμάτινους όγκους που ενδέχεται να αποκολληθούν. Ηδη το φαινόμενο παρατηρείται σε κάποια σημεία.

Ο αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος μιλώντας στην εκπομπή "SUPER B NEWS" διαβεβαίωσε πως κλιμάκιο τεχνικών τα επόμενα 24ωρα θα πραγματοποιήσει επί τόπου αυτοψία . Αν και όπως σημείωσε δεν διαφαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, γιατί έχουν γίνει όλα τα έργα αντιστήριξης.

Ο Αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος

 

Εξάλλου αναφερόμενος στις αντιδράσεις κατοίκων για την αντιδρόμηση της Κανακάρη, ο αντιδήμαρχος σημείωσε πως ότι και να αποφασιστεί στο τμήμα του δρόμου από Γκότση μέχρι Άστιγγος δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση και θα "χαθούν" επί της ουσίας 70 θέσεις πάρκιγνκ. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην κατασκευή διώροφου ή τριώροφου χώρου στάθμευσης, προκειμένου οι μόνιμοι κάτοικοι να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Πάντως το σχέδιο αντιδρόμησης προς το παρόν δεν προχωρά, καθώς όπως είπε ο κ. Στάμος θα υπάρξει διαβούλευση το επόμενο διάστημα. Αν ωστόσο δεν γίνει η αντιδρόμηση της Κανακάρη το καλοκαίρι ,οπότε και θα δοθεί στην κυκλοφορία πλήρως η μίνι περιμετρική, θα υπάρξει σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα...