Οι φαρμακοποιοί της Αχαΐας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αχαΐας στον πολυχώρο Royal theater. Η εκδήλωση που κάθε χρόνο αναμένεται με ιδιαίτερη χαρά από τους φαρμακοποιούς και τις οικογένειές τους περιλάμβανε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους.

Τα παιδιά των φαρμακοποιών απόλαυσαν μια καλοστημένη αφήγηση παραμυθιού και θεατρικά δρώμενα με επένδυση ζωντανής μουσικής από βιολί από την κα Άννα Σουρή (παιδαγωγός – εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού) και τον κ. Γιάννη Οικονόμου (μουσικός) σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο.

Οι μεγαλύτεροι είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στη μαγεία των ορχηστρών νυκτών εγχόρδων από ένα ξεχωριστό κουαρτέτο αποτελούμενο από τους εξαιρετικούς μουσικούς Λένα Λάππα, Κωνσταντίνο Λοτσάρη, Παναγιώτη Ρουσέα και Νικόλαο Φωτόπουλο μέλη της ορχήστρας νυκτών εγχόρδων ‘Θανάσης Τσιπινάκης’ του Δήμου Πατρέων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ανδρέας Σοφιανόπουλος έκοψε την πίτα με τη συμμετοχή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλα τα μέλη του συλλόγου ενώ τόνισε ότι η συλλογικότητα και η ενότητα των μελών θα είναι βασικό όπλο για την αντιμετώπιση των συνεχών δυσκολιών που καλείται να αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Μικροί και μεγάλοι έλαβαν συμβολικά δώρα στο κλείσιμο μιας υπέροχης βραδιάς.

Διαβάστε επίσης