Αυτός είναι ο νέος έρωτας στη ζωή του Γιάννη Μπουτάρη

Για τον Γιάννη Μπουτάρη, ο έρωτας αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη ζωή του. Ο «φτερωτός άγγελος» φαίνεται ότι χτύπησε και πάλι την πόρτα του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Ο Γιάννης Μπουτάρης απολαμβάνει την όμορφη σχέση στο πλευρό της νέας του συντρόφου Μαρίας Ιωαννίδου.

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την επί 13 χρόνια Αυστριακή σύντροφό του, Γκαμπριέλα Σάινερ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι είναι ξανά ερωτευμένος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, η νέα του σύντροφος δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος.

Οι δύο τους γνωρίζονται χρόνια, αφού ο Γιάννης Μπουτάρης είναι στενός φίλος της αδερφής της Κατερίνας Ιωαννίδου. «Περνάνε πολύ όμορφα μαζί. Είναι χαλαροί, απολαμβάνουν τη συντροφικότητα και ξέρουν καλά τι θέλουν ο ένας από τον άλλον. Υπάρχει εκτίμηση και αγάπη μεταξύ τους», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στην εφημερίδα. Ο δήμαρχος παρότι πολυάσχολος φαίνεται ότι βρίσκει χρόνο για να βρίσκεται κοντά στη νέα του αγαπημένη. Εξάλλου ο έρωτας όπως είναι γνωστό κάνει πιο δραστήριους και δυναμικούς τους ανθρώπους…

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ