Πάτρα: Έκοψε την πίτα του ο Παμμεσσηνιακός Σύνδεσμος «Ο Παπαφλέσσας»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας, η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών «ο Παπαφλέσσας» το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ.
Η Πρόεδρος του Συνδεσμου κα Πηνελόπη Λαμπούση ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη και το 2018 να είναι έτος χαράς, προκοπής, ανθρωπιάς και ευγένειας. Ευχαρίστησε τους Μεσσήνιους και όλους τους φίλους τους για την αγάπη τους,τη στήριξη τους και την ενσυναίσθηση του πατριωτισμού τους ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως σε αυτό πρεσβεύει και υπηρετεί εμφορούμενη από ανιδιοτέλεια και υπέρμετρη αγάπη για τη Μεσσηνία.

Ο Αρχιμανδρίτης ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ακολούθησαν χαιρετισμοί των Επίσημων και βραβεύτηκαν αριστεύσαντες μαθητές και εισακτέοι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

-ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Προκόπιος Κόρδας
-ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διοίκησης Πατρών κυριος Πλέσσας
-ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών θεμάτων Καλαμάτας κυριος Βεργόπουλος

Οι Βουλευτές Αχαΐας :

κος Ριζούλης, κος Φωτήλας, κος Νικολόπουλος, κος Κατσανιώτης, ο Ταξίαρχος εκ μέρους της Αστυνομικής Διευθύνσης κος Μητρόπουλος,κος Τσιγκρής πρώην Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Δικαιοσύνης,κος Μαυραγάνης πρώην Υπουργός Οικονομικών, κα Κονιδάρη πολιτευτής Αχαΐας, ο Προεδρος της ΝΟΔΕ κος Μαζαράκης,

Από Συλλόγους:

-η Πρόεδρος του Αγκαλιάζω ομίλου εθελοντών κατα του καρκινού κυρια Παπαχρυσανθάκη, η Ταμίας κυρια Δημοπούλου και η Γραμματέας κυρια Γεώργα,

-Ο Πρόεδρος των Ζακυνθινών κυριος Βαρβαρήγος και η Ταμίας κυρια Καψάσκη,
-Η Πρόεδρος των Ευρυτάνων κυρια Τσιλιμέκη και ο πρωην πρόεδρος Ευρυτάνων κυριος Τσιλιμέκης,
-ο Πρόεδρος των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας κυριος Βοργιάς και ο Ταμιάς κυριος Μπάρλος,
-ο Αντιπρόεδρος των Καλαβρυτινών κυριος Αγγελοπουλος,
-ο Αντιπροεδρος των Δασκάλων Αχαΐας κυριος Μπαγιώργος,
-η Προεδρος των Δασκάλων Πύργου Ηλείας κυρια Σωτηροπούλου,
-το μέλος του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών κυριος Γαλανόπουλος,
-η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων των Δωριέων κυρια Λάγιου,
-ο Δημοσιογράφος κος Βρής.

Τους χαιρετισμούς έστειλαν ο Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας κος Μητρόπουλος,ο Αναπληρωτής Πρυτάνεως κος Μπούρας και ο Πρόεδρος του Δικηγορικου Συλλογου Πατρών κος Ζούπας.
Το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια χορηγία του κοσμηματοπωλείου Πατρών Βασίλειος Τριάντος, η πίτα ήταν χορηγία του κυριου Μπουλουλή ενώ για τη μουσική πλαισίωση της εκδήλωσης συνετέλεσε η δεσποινίς Ίριδα Μαντά.

Τα μέλη του νέου Δ.Σ θα συνεδριάσουν και θα συνέλθουν σε σώμα την Τετάρτη το απόγευμα στο γραφείο του Συνδέσμου. Αλφαβητικά είναι οι εξής: κα Βοργιά, κος Γρηγορόπουλος, κος Δημητρακάκης, κος Κεραμμύδας, κα Λαμπούση, κα Παρασκευοπούλου και κα Πουλοπούλου ενώ τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι αλφαβητικά : κος Σεγγούνης, κα Κατσαρέα και κος Οικονομάκης.