Αυτόπτης μάρτυρας: Είδα την κοπέλα με δυο άνδρες - Ο ένας της μίλησε άσχημα για να μπει στο αυτοκίνητο - ΒΙΝΤΕΟ

στην περιοχή του Λούρου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία, η οποία βρέθηκε νεκρή πριν από λίγες μέρες στο αυτοκίνητό της, σε ερημική τοποθεσία.

Η μαρτυρία ενός ανθρώπου, ο οποίος έχει καταθέσει στην αστυνομία όσα είδε, φέρνει στο φως νέα στοιχεία για το τι συνέβη λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή η γυναίκα.

Ο αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είπε πως είδε την Ειρήνη Λαγούδη, μαζί με δύο άνδρες σε ερημική τοποθεσία κοντά στον Λούρο, σε σημείο περίπου 15 χιλιόμετρα από το χωριό της. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο άνδρες μίλησε πολύ άσχημα στη γυναίκα λίγο πριν μπουν στο χρυσό αυτοκίνητο και φύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τι λέει ο μάρτυρας

«Το μεσημέρι των Θεοφανίων, δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ώρα, γιατί η δουλειά μου δεν απαιτεί να κοιτάω συχνά ρολόι, είδα το αυτοκίνητο της Ειρήνης στην παραλία του Λούρου. Δεν το είχα ξαναδεί αλλά μου έκανε εντύπωση πώς έφτασε αυτό το αυτοκινητάκι εδώ, γιατί εκείνες τις μέρες είχε βρέξει και πολλά νερά. Εγώ πηγαίνω με το αγροτικό και υποφέρω. Ήταν το χρυσαφί τρίθυρο αυτοκίνητο που τις επόμενες μέρες είδα στην τηλεόραση. Τα Θεοφάνεια που το είδα δεν ήξερα σε ποιον ανήκει. Την επόμενη μέρα είδα και τις ομάδες διάσωσης που ήρθαν και έψαχναν την κοπέλα.

Τους είπα τι συνέβη. Ότι δηλαδή είδα το αυτοκίνητο με μια κοπέλα και δύο άνδρες. Τους είδα που σταμάτησαν το αυτοκίνητο και κατέβηκε μόνο η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα» αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήταν ψηλή και φορούσε μαύρο μπουφάν. Προχωρούσε μόνη της προς την παραλία, περίπου 40 μέτρα μακριά. Κοιτούσε επίμονα τον φίλο μου που ήταν κοντά της. Του φάνηκε, όπως μου είπε εκείνος σαν να ήθελε να πει κάτι, αλλά δεν του μίλησε.

Το αυτοκίνητο συνέχισε για 20 μέτρα. Μετά σταμάτησε και κατέβηκαν δύο άνδρες. Ο οδηγός και ο συνοδηγός. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μετρίου αναστήματος, είχε μακριά μαλλιά και τα είχε πιασμένα. Τα μαλλιά του είχαν γκριζάρει λίγο και φορούσε τζιν παντελόνι. Ο δεύτερος άνδρας φορούσε άσπρο πουκάμισο και μαύρο γιλέκο. Οι δύο άνδρες στάθηκαν για λίγο κοντά στο αυτοκίνητο.

Κοιτούσαν τις εργασίες στη θάλασσα και μου έκανε εντύπωση. Σκέφτηκα: Τι μπορεί να θέλουν αυτοί εδώ;», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας περιέγραψε πώς ο ένας από τους δύο άνδρες, διέταξε βρίζοντας την Ειρήνη να επιστρέψει στο αυτοκίνητο:

«Έπειτα από περίπου 3 λεπτά, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά φώναξε με πολύ έντονο τρόπο στην κοπέλα να γυρίσει στο αυτοκίνητο. Της είπε: “Μπες μέσα μωρή κ…” Η κοπέλα γύρισε στο αυτοκίνητο της τράβηξαν το κάθισμα και μπήκε πίσω γιατί το αυτοκίνητο είχε δύο πόρτες. Μπήκαν κι εκείνοι μέσα και έφυγαν».

 

Επίσης, όπως φαίνεται στο υλικό από κάμερες ασφαλείας, έχει καταγραφεί να περνάει την Κυριακή το πρωί με κατεύθυνση το συγκεκριμένο σημείο όπου έγινε ο διαπληκτισμός, αυτοκίνητο βασικού μάρτυρα στην υπόθεση.

 

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ