Οι πέντε Πατρινοί που "έσβησαν" σε διάστημα τεσσάρων ημερών

Δεν έχει τέλος το "πέπλο" θανάτου που απλώθηκε στην πόλη της Πάτρας. Σε διάστημα 4 ημέρων, από την περασμένη Κυριακή έως και χθες Τρίτη, έφυγαν από τη ζωή πέντε συμπολίτες.

Την περασμένη Κυριακή "έφυγε" από τη ζωή μετά απο ανακοπή καρδιάς ο Πατρινός Δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος..

yvucaxarcs5a5ef2d80ea5e.jpg

Την ίδια μέρα έφυγε από τη ζωή και σε ηλικία 68 ετών ο Πατρινός γιατρός-παθολόγος και πρώην διοικητής του ΙΚΑ Αγίου Αλέξιου, Γιάννης Μουτούσης.

zbkjapgmol5a5ef33d1d4b7.jpg

Τη Δευτέρα "έσβησε" αιφνίδια σε ηλικία 31 ετών ο Κυριάκος Διαμαντιδάκης. Ηταν γνωστός από την επιχείρηση που διατηρούσε στη Ρήγα Φεραίου με τατουάζ. Υπήρξε παράλληλα κι ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα στον πατραϊκό στίβο, στις μικρές ηλικίες.

ndnmxuwpvm5a5ef36e4b70f.jpg

Μαύρη ημέρα και η χθεσινή, Την Τρίτη δυο ακόμα Πατρινοί "έφυγαν".

Σε ηλικία 74 ετών και έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας", κατέληξε ο ιδρυτής και εκδότης της εφημερίδας "Γνώμη" Χρήστος Χριστόπουλος.Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη, στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

jllwaeqqfv5a5ef3b988687.jpg

Αργά το βράδυ, μια ακόμα τραγική είδηση ήρθε να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Ο 58χρονος Δημήτρης Κωνσταντίνου, Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", κατέληξε ενώ έκανε ορειβασία στις Άνδεις σε υψόμετρο περίπου 6.800 μέτρων, στο υψηλότερο βουνό της Αμερικής στην Αργεντινη΄.

Υπέστη υπέστη πνευμονικό οίδημα και τελικά η καρδιά του δεν άντεξε.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ