Υπόθεση Γιακουμάκη: 6μηνη φυλάκιση στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής

15/01/2018 | 16:44

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση του άτυχου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, επέβαλε το Εφετείο Ιωαννίνων, στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Πρωτόδικα, το δικαστήριο του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης 2 ετών, με τριετή αναστολή και άσκησε έφεση. Όπως εξήγησε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, κρίθηκε ένοχος για τρεις εκφοβιστικές πράξεις σπουδαστών σε βάρος του Γιακουμάκη και όχι 15, για τις οποίες είχε καταδικαστεί πρωτόδικα.

Ωστόσο, ο κ. Κούγιας τόνισε, πως τόσο στο πρώτο δικαστήριο, όσο και στο Εφετείο, δεν «υπήρξαν αποδεικτικά στοιχεία, αλλά κατατέθηκαν φήμες».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε