Λαζόπουλος για Πανούση: Έφυγε ο Μέγας Σατιρικός, ο Μέγας Ανυπότακτος

15/01/2018 | 11:54

«Βαθειά στενοχώρια. Τον Τζίμη τον είχα φίλο, τον αγαπούσα, τον εκτιμούσα, τον θαύμαζα και καθόλου δεν μ’ αρέσει που μπήκαν ξαφνικά τα ρήματα όλα στον αόριστο χρόνο».

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Τζίμη Πανούση, αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών το Σάββατο.

«Κορυφαίος στο είδος του κι ένας από τους πιο συνεσταλμένους και τρυφερούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει», συνέχισε ο Λάκης Λαζόπουλος, στέλνοντας «στη γυναίκα του την Αθηνά, που υπήρξε για χρόνια σκηνοθέτης των “Δέκα Μικρών Μήτσων”, δύναμη ν’ αντέξει την απώλεια».

«Έφυγε ο Μέγας Σατιρικός, ο Μέγας Ανυπότακτος ο πιο ωραίος “τρελός” της εποχής μας. Στέλνω σε όλη την οικογένειά του, σε όλους τους δικούς του ανθρώπους τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια», κατέληξε.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;» -Επίθεση Μαρινάκη σε Πελετίδη για το ξήλωμα πινακίδων σε σχολείο

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ