Νέο «στραπάτσο» για την Ρεάλ

Ο «νόμος του ποδοσφαίρου» σε όλο του το μεγαλείο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η Ρεάλ Μαδρίτης έχανε τα γκολ, το ένα πίσω από το άλλο, κυρίως στο πρώτο μέρος και δύο λεπτά πριν την εκπνοή, η Βιγιαρεάλ «πλήγωσε» την «Βασίλισσα» με το γκολ του Φορνάλς. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έφυγε με το τεράστιο «τρίποντο» και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της εξόδου στο Champions League, καθώς μείωσε στο -1 από τη σημερινή του αντίπαλο, η οποία, πάντως, έχει ένα ματς λιγότερο.

Τη δεύτερη σερί νίκη της στη La Liga, μετά το 0-1 από την Εσπανιόλ, πανηγύρισε στο «Μουνισιπάλ ντε Ιπουρούα» η Ατλέτικο Μαδρίτης. Με το γκολ του Κέβιν Γκαμεϊρό λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου, το συγκρότημα του Ντιέγκο Σιμεόνε, επικράτησε με 1-0 της Εϊμπάρ και μείωσε προσωρινά στο -6 από την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι, πάντως, είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες προς το τέλος του ματς για να «σώσουν την παρτίδα».

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε η Βαλένθια, η οποία επικράτησε πολύ δύσκολα εκτός έδρας με 2-1 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Οι "νυχτερίδες" προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Γκουέδες (37') και Ροντρίγκο (64'), αλλά στα τελευταία λεπτά «καρδιοχτύπησαν». Ο Αντόνες στο 88' μείωσε σε 2-1 και η Ντεπορτίβο στις καθυστερήσεις άσκησε μεγάλη πίεση για την ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ