Τα "μούσκεψαν" οι διοργανωτές των εγκαινίων στο σπίτι του Κωστή Παλαμά

"εφαγαν πόρτα" βουλευτές, ακόμη και προσκεκλημένοι !

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ανοργανωσιά της εκδήλωσης για τα εγκαίνια της έκθεσης στο σπίτι του Κωστή Παλαμά. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν να στείλουν προσκλήσεις , αλλά και να κατανείμουν τον κόσμο στην αίθουσα της εκδήλωσης, για να καθίσει, τα έκαναν ...θάλασσα. 

Ξέχασαν να στείλουν προσκλήσεις σε βουλευτές ! Ενώ λόγω της στενότητας του χώρου δεν είχαν φροντίσει να κρατήσουν καρέκλες για προσκεκλημένους, με αποτέλεσμα να στέκονται στον διάδρομο, ή ακόμη και έξω απο το κτίριο.

Οι βουλευτές Ανδρέας Ριζούλης , Κώστας Σπαρτινός, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσωνας Φωτήλας, ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ Νίκος Κοντοές, ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Νταβλούρος, ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαϊας Χρήστος Νικολάου , ήταν μεταξύ αυτών ...που έφαγαν πόρτα από τους διοργανωτές!

Ακόμη και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού δεν κατάφερε να μπεί !

Οσο για τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ η είσοδος ήταν απαγορευμένη, επετράπη μόνο να εισέλθει το συνεργείο της ΕΡΤ !

Και να σκεφτεί κανείς πως από το Καλοκαίρι τα μέλη του ΔΣ του ιδρύματος προετοίμαζαν την εκδήλωση, αλλά παρόλα αυτά δεν κατέφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Προφανώς θέλησαν να μην βάλουν...ξένους στο σπίτι του μεγάλου μας ποιητή. Γιατί όπως λέει και στο ποιήμα του: Το σπίτι που γεννήθηκα κι ας το πατούν οι ξένοι
στοιχειό είναι και με προσκαλεί· ψυχή, και με προσμένει...

 

 

 

Διαβάστε επίσης