Στο πλευρό του Αμβρόσιου για τη Μακεδονία και ο Νικολόπουλος- Παρών στη σημερινή σύσκεψη- ΒΙΝΤΕΟ

Αμβρόσιος  και  Νικολόπουλος σε κοινή γραμμή για το θέμα της Μακεδονίας. Ο Χριστιανοδημοκράτης Βουλευτής παρέστη σήμερα το απόγευμα σε σύσκεψη φορέων, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Νέοι Ορίζοντες»  Αίγιο με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας για το συντονισμό ενεργειών, προκειμένου να διατρανωθεί η άρνηση του χριστεπώνυμου πλήθους  στην παράδοση του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο κρατίδιο των Σκοπίων.

Αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες του κ.κ. Αμβροσίου για την υπεράσπιση της Ελληνικότητας του ονόματος της Μακεδονίας ο Αχαιός ανεξάρτητος Βουλευτής δήλωσε:

«Ανέκαθεν ο φλογερός Ιεράρχης ήταν μπροστάρης στους αγώνες για του Χριστού την πίστη της Αγία, της πατρίδος την ελευθερία και την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ο Σεβασμιότατος έδειξε τον δρόμο του ιερού αγώνα και πρέπει σε κάθε γωνιά της Ελληνικής γης να αναληφθούν ανάλογες πρωτοβουλίες. Αν ο κλήρος και ο λαός δεν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Είμαι, όμως, αισιόδοξος και τούτη την φορά, ότι ο ξεσηκωμός θ α είναι καθολικός και δεν θα δωρίσουμε την Μακεδονία μας, ούτε θα επιτρέψουμε τον σφετερισμό της από τους ψευτομακεδόνες της γειτονιάς μας» .

Διετε βιντεο: https://www.facebook.com/nikos.nikolopoulos.796/videos/10215461018105798/ https://www.facebook.com/nikos.nikolopoulos.796/videos/10215461018105798/

Διαβάστε επίσης