Survivor 2: Η τραγουδίστρια που τελικά δεν θα πάει και ο παίκτης που ακυρώθηκε

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η λίστα των παικτών που θα συμμετέχουν στο Survivor 2 συνεχώς αλλάζει σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Εδώ» η Ελευθερία Ελευθερίου, το όνομα της οποίας γνωστοποιήθηκε χθες, δεν συγκαταλέγεται τελικά σε εκείνους που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

«Το ρεπορτάζ μου έλεγε ότι η Ελευθερία ήταν στους βασικούς της λίστας και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέσει τον εαυτό του στους αναπληρωματικούς», πρόσθεσε η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας δημοσίευμα που αναφέρει πως η τραγουδίστρια θα είναι stand by σε περίπτωση που μπουν νέοι παίκτες.
Παράλληλα, η εκπομπή του ΣΚΑΙ προανήγγειλε ακόμα μία αποχώρηση από την ομάδα των «Διάσημων». Αν και δεν αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης, έκανε γνωστό ότι η εν λόγω συμμετοχή ακυρώθηκε και θα υπάρξει αντικατάσταση με άτομο που περιμένει πάνω από το τηλέφωνό του.

Το όνομα της τραγουδίστριας είχε ακουστεί και την προηγούμενη σεζόν για το Survivor αλλά οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της επέτρεψαν τελικά να λάβει μέρος στο παιχνίδι. Κάποιοι επίσης ανέφεραν πως ίσως η Ελευθερία ήταν αναπληρωματική παίκτρια και όχι στη βασική ομάδα. Η τραγουδίστρια η οποία δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση προς το παρόν φαίνεται πως ενοχλήθηκε με την παραφιλολογία και έσπευσε να απαντήσει με το δικό της τρόπο.

Πριν λίγη ώρα η Ελευθερία έκανε δυο αναρτήσεις στο Instastories της γράφοντας αρχικά πως δεν ξέρει το λόγο που την ανέφεραν στη λίστα με τους Διασήμους καθώς και ότι δεν ισχύουν τα γραφόμενα. Ενώ στη συνέχεια σχολίασε δημοσίευμα που τη χαρακτήριζε ως «αναπληρωματική».

Διαβάστε επίσης