Γνωστός μεγαλοδικηγόρος, πρώην βουλευτής πίσω από τη δολοφονία της Δώρας, ισχυρίζεται ο δράστης

Νέες διαστάσεις παίρνει η δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, μετά την αποκάλυψη-βόμβα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, που επικαλείται πληροφορίες μέσα από τις φυλακές Δομοκού, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή. Στο έγγραφο αυτό κατονομάζει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού, το "αφεντικό" όπως τον χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής.

Οι αρχές θα διερευνήσουν κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, είναι βέβαιο πως η υπόθεση αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς όσα υποστηρίζει ο δράστης προκαλούν "σεισμό".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ήξερε κάθε κίνηση της Δώρας - Στο φως ο χειρόγραφος χάρτης του νεκροταφείου που έφτιαξε ο δολοφόνος

Ένα χειρόγραφο σχεδιάγραμμα -χάρτης, του σημείου όπου πριν από λίγους μήνες, δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές, η Δώρα Ζέμπερη, έδωσε στις αρχές ο άνδρας που τη σκότωσε.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Σοροπίδης, στις 15 Δεκεμβρίου έγραψε ένα 38σελιδο υπόμνημα στον ανακριτή. Μία εβδομάδα αργότερα, ο 18ος ανακριτής τον κάλεσε στο γραφείο του για συμπληρωματική απολογία, κατά την οποία ο Σοροπίδης υποστήριξε ότι δύο άνδρες του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό, λόγω της θέσης που είχε στην Εφορία.

Δείτε το σχεδιάγραμμα που δημοσίευσε η εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ"

Διαβάστε επίσης