"Κόβουν" κλήσεις στον Άγιο Ανδρέα! Καταγγελία του σωματείου "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ" για το χώρο πάρκινγκ του νοσοκομείου

τι αναφέρεται στην ανακοίνωση

          "Απερίγραπτη θα μπορούσαμε ευθαρσώς να περιγράψουμε την κατάσταση που καθημερινά βιώνουμε στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου  και ιδιαιτέρως στα parking, όπου άκουσον-άκουσον αρκετά συχνά καλείται η τροχαία, η οποία βεβαιώνει παραβάσεις, προβαίνοντας ακόμη και σε αφαίρεση πινακίδων, παρά την ελλιπέστατη σήμανση στον εσωτερικό αυτό χώρο του Νοσοκομείου", αναφέρει στην καταγγελία του το σωματείο των εργαζομένων ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ.

Και συνεχίζει: 

        "Η έλλειψη χώρων και ιδιαιτέρως η μη σωστή οργάνωση και διαχείριση του υπάρχοντος, δημιουργεί καθημερινά τραγελαφικές καταστάσεις, για τους επισκεπτόμενους το Νοσοκομείο αλλά και τους Εργαζόμενους και τους Ιατρούς που καθημερινά βρίσκονται στο άγχος της αναζήτησης ασφαλούς parking.

        ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ λοιπόν αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση και βεβαίως ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ αυτές τις πρακτικές της κλήσης και  παρουσίας της τροχαίας, στον εσωτερικό - περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου.

          ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ το σταμάτημα αυτής της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ με την τροχαία και βεβαίως ΑΜΕΣΑ τις σχετικές και απαιτούμενες παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο, στα πλαίσια των προτάσεών μας και βεβαίως την σωστή οργάνωση και λειτουργία του τμήματος της Ασφάλειας και των Θυρωρών.    

        Παρεμβάσεις - οργάνωση και λειτουργία  που σαφώς θα συμβάλλει σημαντικά στα προαναφερόμενα προβλήματα". 

Διαβάστε επίσης