Αγωνία για την τύχη 39χρονου εργάτη - Εξαφανισμένος από τον Νοέμβριο

στο Αιτωλικό

Αγνοείται από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, από το Αιτωλικό όπου είχε πάει για δουλειά

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Αλβανού εργάτη, Αφρίμ Βέρτσα ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου, από το Αιτωλικό όπου είχε πάει για δουλειά. Ο Αφρίμ που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, δεν έχει μαζί του τα προσωπικά του έγγραφα, ούτε το κινητό του τηλέφωνο. Έχει ύψος 1,72 και την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Ο Αφρίμ Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αδερφό του λέγοντάς του ότι δεν αισθάνεται καλά και έκτοτε δεν έχει δώσει κάποιο σημάδι ζωής.

Πλέον έχουν περάσει δύο ολόκληροι μήνες και όπως είναι φυσικό, η αγωνία των οικείων του, κορυφώνεται για την τύχη του 39χρονου.

Ο αδερφός του επικοινώνησε μαζί μας και μοιράστηκε τους φόβους και τους προβληματισμούς του για την υπόθεση. Το μυαλό του πηγαίνει στο κακό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξαφανίστηκε από το Αιτωλικό, μόλις μετά τη δεύτερη μέρα παρουσίας του στην περιοχή. Ο Αφρίμ είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι μόλις ενάμιση έτους. Οι σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε στη γείτονα χώρα, τον ανάγκασαν να την εγκαταλείψει, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο για να ζήσει την οικογένειά του. Έτσι λοιπόν βρέθηκε στην περιοχή του Αιτωλικού, όπου βρήκε εργασία, όταν ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του και έκτοτε αναζητείται.

Σύμφωνα πάντως με όσα καταγγέλλουν στον «FT» συγγενείς του αγνοουμένου, από την πρώτη στιγμή που καταγγέλθηκε η εξαφάνισή του στις αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου, ζητήθηκε η ενεργοποίηση του Silver Alert (γραμμή ζωής) κάτι που όμως σύμφωνα πάντα με την ίδια την οικογένεια δεν έχει γίνει, καθώς ο Αφρίμ βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας και δεν είχε στην κατοχή του τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα. Για το λόγο αυτό, η οικογένεια ζήτησε τη συνδρομή των Δικαστικών Αρχών αν και πλέον έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η νομοθεσία βέβαια είναι νομοθεσία, ωστόσο θα μπορούσε κατ’ εξαίρεση να υπάρξει ανοχή.

Η υπόθεση έχει απασχολήσει και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Πηγη: sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης