"Απόβαση" των Ρώσων στη δυτική Αχαΐα

ήδη έχουν καλυφθεί οι τρεις μήνες του καλοκαιριού

Σε υψηλότερα επίπεδα από πέρυσι διαμορφώνονται, μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου, οι προκρατήσεις των Ρώσων για οργανωμένες διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018. Χαμόγελα αισιοδοξίας από επιχειρηματίες της παραλιακής ζώνης της δυτικής Αχαΐας, καθώς όπως μας είπαν το καλοκαίρι του 2018 προβλέπεται από τα καλύτερα! 

Αυξήσεις προκρατήσεων καταγράφονται και στις μονάδες και τα καταλύματα της Δυτικής Αχαΐας

Και τα πιο δυνατά σε επίπεδο πληρότητας των ξενοδοχειακών μονάδων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι τουριστική μονάδα στην παραλία των Νιφορείκων είχε ήδη κλείσει και τους τρεις μήνες του καλοκαιριού από τώρα, ενώ υπάρχει και περιθώριο να καλύψει κλίνες και για τους μήνες Μάιο και Σεπτέμβριο. Παράλληλα, ενισχύεται στην περιοχή, το πακέτο φαγητού "πρωί - μεσημέρι - βράδυ" με ρώσικες μάλιστα συνταγές για να καλύψουν και φέτος όλα τα γούστα.

Μεγάλος είναι επίσης ο αριθμός νέων επιχειρηματιών που μαθαίνουν τη ρώσικη γλώσσα. 

Πέρσι ήταν μια καλή χρονιά, σημειώνει ιδιοκτήτης τουριστικής μονάδας στα Νιφορέικα, "όμως φέτος προβλέπεται καλύτερη", προσθέτοντας ότι η ακτογραμμή της δυτικής Αχαΐας είναι από τους πρώτους προορισμούς στα πρακτορεία, τα οποία συνδυάζουν τη διαμονή με τις εκδρομές στον όμορο νομό της Ηλείας, ενώ το δυνατό "χαρτί" για την περιοχή παραμένουν οι πτήσεις του Αράξου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ένωση Ρώσων τουρ οπερέιτορ, ATOR, η Ελλάδα θα συνεχίσει να αποτελεί κορυφαίο προορισμό των Ρώσων και το 2018.

Η τάση στις προκρατήσεις οφείλεται, εν μέρει, στο ότι οι μεγάλοι ρώσοι τουρ οπερέιτορ άνοιξαν νωρίτερα τις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2018, προσφέροντας στις προκρατήσεις εκπτώσεις που φθάνουν το 30% στα ξενοδοχεία.

πηγη: εφημερίδα ΓΝΩΜΗ

Διαβάστε επίσης