"Γιατί Θεέ μου;" Οι συγκλονιστικές αναφορές της Μαρίζας και του Μάρκου Καπετανάκη για τον αιφνίδιο θάνατο του 19χρονου Αλκίνοου-Συγκλονισμένη η κοινωνία της Πάτρας

"βροχη" απο μηνυματα συμαραστασης στην γνωστη πατρινή οικογενεια

Οδύνη και ανείπωτος πόνος για την οικογένεια του Μάρκου και της Μαρίζας Καπετανάκη για τον αιφνίδιο θάνατο του 20χρονου εγγονού και γιού Αλκίνοου.

Όπως έγραψε το tempo24 χθες το απόγευμα ο 20χρονος πέθανε αιφνίδια μέσα στο σπίτι του, είδηση η οποία προκάλεσε σοκ και στην τοπική κοινωνία.

Με δύο τεράστια "Γιατί" η τραγική μητέρα Μαρίζα Καπετανάκη και ο παππούς Μάρκος Καπετανάκης ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την τραγική είδηση, με τους χρήστες του διαδικτύου να απαντούν με "βροχή" σχολίων για συμπαράσταση στην οικογένεια.

Τον άτυχο νεαρό βρήκε νεκρό η κοπέλα του, η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί με τη μητέρα του, δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα αντίκριζε. Ο Αλκίνοος γιος της πατρινής εμπόρου Μαρίζας Καπετανάκη και εγγονός του πρώην προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου Αχαϊας Μάρκου Καπετανάκη, κείτονταν νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού.

Η ίδια σε κατάσταση σοκ, κάλεσε το ΕΚΑΒ, με το πλήρωμά του να διαπιστώνει λίγη ώρα αργότερα το θάνατό του. Όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια. Οπως μας δήλωσε ο Μάρκος Καπετανάκης, είχε κάποιους πονοκεφάλους, είχε κάνει όμως σειρά εξετάσεων πρόσφατα οι οποίες δεν έδειξαν το παραμικρό.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προκειμένου να ερευνήσουν τον χώρο. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το tempo24 αξιωματικός της Αστυνομίας, αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διακριβωθούν από την νεκροτομή που θα διενεργηθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" από την ζωή ο 20χρονος Αλκίνοος Βαρσάκης -Βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ