Ήρθαν για Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Πάτρα και έβγαλαν ανήλικα στην επαιτεία!

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ TEMPO24.GR

Αντιμέτωπη με μια σοκαριστική αποκάλυψη βρέθηκε Παραμονή των Χριστουγέννων, Πατρινή που μαζί με την οικογένεια της βρέθηκε στο κέντρο της πόλης για την καθιερωμένη βόλτα λόγω των ημερών.

Όπως μετέφερε στο tempo24.gr, όταν ήρθε η ώρα να καθίσουν για φαγητό σε κεντρικό κατάστημα, έκανε την εμφάνιση του ένα κοριτσάκι περιπου 9 ετών, φορούσε ένα  Αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι και κρατώντας τρίγωνο, τους ζήτησε να πεί τα Κάλαντα. Δευτερόλεπτα μετά ακολούθησε ένα αγοράκι γύρω στα 7 και εκείνο κρατούσε ένα τρίγωνο. Τα ρούχα τους παλιά και βρώμικα. Η γυναίκα, ρώτησε τα παιδιά εάν έχουν φάει κάτι και εκείνα της απάντησαν αρνητικά. Προσφέρθηκε λοιπόν να τους αγοράσει κάτι να φάνε, προτρέποντας να παραγγείλουν τα ίδια στο σερβιτόρο που μόλις είχε φτάσει στο τραπέζι για να εξυπηρετήσει την οικογένεια των Πατρινών.

Στα λεπτά που χρειάστηκε για να ετοιμαστούν τα φαγητά των παιδιών, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της, "έπιασαν" κουβέντα μαζί τους. Το πρώτο σοκ ήρθε με την απάντηση στην ερώτηση εάν πηγαίνουν σχολείο, καθώς τα παιδιά σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, δεν είναι μαθητές Δημοτικού,  ενώ εκείνο που "κοκκάλωσε" το ζευγάρι ήταν η αποκάλυψη του αγοριού, πως μένει μόνιμα στην Αλβανία - μάλιστα τους περιέγραφε που ζει εκεί - και βρέθηκε στην Πάτρα με την οικογένεια του για τις διακοπές των Χριστουγένννων! 

Στη συνέχεια της συνομιλίας, προέκυψε πως τα δυο παιδιά ήταν ξαδελφάκια και το κοριτσάκι έμενε μόνιμα στην Πάτρα. 

Κατά την αποχώρηση των παιδιών από το σημείο, κατευθύνθηκαν προς δυο γυναίκες, που όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν οι μανάδες τους, μαζί τους είχαν ακόμα δυο ανήλικα! 

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης