Επτά πράγματα που πρέπει να καθαρίζετε μόνο μια φορά τον χρόνο

Μάλλον πρόκειται για την χρήσιμη πληροφορίας της ημέρας. Πρόκειται για τα επτά πράγματα που μπορούμε να καθαρίζουμε μόνο μια φορά τον χρόνο.

Δείτε αναλυτικά ποια είναι αυτά:

Καθάρισμα της έξω μεριάς των παραθύρων Δεν υπάρχει λόγος να καθαρίζετε την έξω μεριά των παραθύρων συνέχεια. Μια φορά το χρόνο είναι αρκετή. Μιλάμε κυρίως για εκείνα τα παράθυρα που δύσκολα μπορείτε να φτάσετε την έξω μεριά τους.

Πλύσιμο κουρτίνων Kατά τη διάρκεια της χρονιάς οι κουρτίνες σας μαζεύουν σκόνη. Βγάλτε τις μια φορά το χρόνο, λοιπόν, και πλύνετε τις στο πλυντήριο ή δώστε τις σε κάποιο καθαριστήριο.

Καθάρισμα τζακιού Με το που θα τελειώσει ο βαρύς χειμώνας καθαρίστε το τζάκι σας με μια ηλεκτρική σκούπα και έπειτα περάστε το με μια ελαφρώς βρεγμένη πετσέτα. Σε ό,τι αφορά τον καθαρισμό της καμινάδας θα χρειαστείτε βοήθεια από κάποιον ειδικό.

Βαθύ καθάρισμα του καναπέ και των πολυθρόνων σας Κάντε το μια φορά το χρόνο μόνοι σας ή με τη βοήθεια ειδικού.

Καθάρισμα αποθήκης Πόσα χρόνια έχετε να καθαρίσετε και να ξεκαθαρίσετε την αποθήκη σας; Επειδή σίγουρα κάθε χρόνο μαζεύονται σε αυτήν πράγματα άχρηστα που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ, καλό είναι μια φορά το χρόνο να της κάνετε ένα καλό καθάρισμα.

Καθάρισμα επίπλων εξωτερικού χώρου Λίγο πριν μπει το καλοκαίρι καλό είναι να κάνετε ένα καλό καθάρισμα στα έπιπλα της βεράντας. Για να το κάνετε αυτό διαλύστε απορρυπαντικό πιάτων σε ένα μπολ με ζεστό νερό και καθαρίστε με αυτό το μείγμα τραπέζια και καρέκλες.

Βαθύ καθάρισμα του χαλιού Επειδή ένα σπίτι συνήθως έχει πάνω από ένα χαλιά καλό είναι μια φορά το χρόνο με το που τελειώνουν τα κρύα να φωνάζετε κάποιον ειδικό για να τα καθαρίσει. Μάλιστα μπορείτε να τα δώσετε και για φύλαξη μέχρι τον επόμενο χειμώνα.

Πηγή: spirossoulis.com