Οι πρώτες δηλώσεις της Αποστολίας Ζώη μετά τη νίκη στο Nomads

«Ελπίζω να μην σας απογοήτευσα»

Μετά από τρεις μήνες το Nomads έφτασε στο τέλος του με μεγάλη νικήτρια την Αποστολία Ζώη, η οποία κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η τραγουδίστρια ιδιαίτερα συγκινημένη αφιέρωσε το έπαθλο στον πατέρα της. Με έκδηλη τη συγκίνηση και την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της, θέλησε να κάνει τις πρώτες δηλώσεις για τα social media του παιχνιδιού. 
Η Αποστολία, μόλις λίγη ώρα μετά τη μεγάλη νίκη της και κρατώντας το αγαλματίδιο του νικητή, μίλησε στην κάμερα του παιχνιδιού. 
«Μόλις τελείωσε ο αγώνας, αυτό το αγαλματίδιο έγινε δικό μου. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η νίκη, μου έχει δώσει πολύ μεγάλη ώθηση. Αλλά το πιο σημαντικό είναι, μετά από αυτό, η ψηφοφορία που με στήριξε ο κόσμος και αυτό το αφιερώνω σε εσάς. Μου δώσατε μεγάλη χαρά όσοι μπήκατε στη διαδικασία να ψηφίσετε» είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε: 
«Ελπίζω να μην σας απογοήτευσα. Ξέρω ότι κάποιες στιγμές μπορεί να μην ήμουν ο εαυτός μου, αλλά αυτά είναι για να πας παρακάτω και να μαθαίνεις. Είμαι σούπερ χαρούμενη, ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα και να αγκαλιάσω όλους τους δικούς μου ανθρώπους».