Α. Τραχήλη: Η σκέψη μας στους έχοντες ανάγκη

«Μακάρι αυτά να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που τα ελληνικά νοικοκυριά περνούν σε συνθήκες κρίσης και οι τελευταίες γιορτές με την κοινωνία μας ν’ ασφυκτιά υπό το βάρος των προβλημάτων που την έχουν γονατίσει».

Αυτό επεσήμανε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη, σε συνέντευξη της το πρωί της Παρασκευής.

Η κ. Τραχήλη πρόσθεσε ότι αυτές τις μέρες η Γέννηση του Θεανθρώπου σημαίνει και την γέννηση της ελπίδας. Η οποία, πέρα απ’ το πνευματικό της νόημα, έχει και το χαρακτήρα της πίστης και της δύναμης να σταθούμε όρθιοι και να υπερβούμε τις σημερινές αντιξοότητες.

Προτάσσοντας, επιπλέον, το αίσθημα αλληλεγγύης ως στοιχείο ενισχυτικό της κοινωνικής μας συνοχής και συμπόρευσης.  

«Θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους τους συμπολίτες Υγεία, Αγάπη, ατομική και οικογενειακή ευτυχία. Και αυτές τις μέρες ο νους μας ας στραφεί προς όλους εκείνους που έχουν ανάγκη την στήριξη και την έμπρακτη αγάπη μας. Ανθρώπους που περνούν με δυσκολίες, ανθρώπους μόνους ή ασθενείς, ανθρώπους που πληρώνουν ακριβότερα το τίμημα της σημερινής κατάστασης και οι οποίοι, δυστυχώς, πολλαπλασιάζονται στην Αχαΐα και στη Δυτική Ελλάδα», σημείωσε η κ. Τραχήλη.

   

 

 

Διαβάστε επίσης