Πάτρα: Στα "μαχαίρια" δημοτική αρχή και έμποροι - Ανακοίνωση των επαγγελματιών για τον "αποκλεισμό" τους από την πλατεία

ματαιώνουν τις εκδηλώσεις

Ματαίωσε τις εκδηλώσεις του ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας για τα Χριστούγεννα και ο λόγος αναφέρεται στην ανακοίνωσή του: 

"Όπως κάθε χρόνο, ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, στα πλαίσια τόνωσης της αγοράς αλλά και της ανταποδοτικότητας προς το καταναλωτικό κοινό, αναλαμβάνει τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων παράλληλα με το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Φέτος, ενώ είχε προηγηθεί συμφωνία με τον Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση χώρου στην πλατεία Γεωργίου Α΄για την τοποθέτηση χριστουγεννιάτικων κατασκευών, ο Δήμος αθέτησε τη συμφωνία. Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος είχε προγραμματίσει εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Make a Wish Ελλάδας, με χορωδίες και άλλα δρώμενα, με μουσικές διαδρομές με Συλλόγους, ενώ παράλληλα θα προβάλλονταν τοπικές επιχειρήσεις μέσω της διάθεσης τοπικών εδεσμάτων και προϊόντων γενικότερα.

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών εκφράζει τη λύπη του για την αθέτηση της συμφωνίας εκ μέρους του Δήμου Πατρέων και ιδιαίτερα για τη δουλειά, τις ημέρες, τις εργατοώρες και τα χρήματα που χάθηκαν με υπαιτιότητα του Δήμου Πατρέων".