Η στιγμή που ο «δράκος» των Αμπελοκήπων επιτίθεται σε γυναίκα - ΒΙΝΤΕΟ

δειτε τις εικόνες

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές… Είναι η στιγμή που ο «δράκος» των Αμπελοκήπων βγάζει τις αρρωστημένες ορέξεις του σε μία αθώα γυναίκα… Ο 25χρονος προγραμματιστής από τη Νέα Σμύρνη περιμένει με ανυπομονησία το θύμα του… Θέλει μία γυναίκα που να φοράει κολάν και τακούνια για να μπορέσει να την κάνει να υποφέρει… να της επιτεθεί και να της χαϊδέψει τα γεννητικά της όργανα.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. Ο «δράκος» των Αμπελοκήπων έχει κάνει αυτό… που συνηθίζει εδώ και πολλά βράδια! Έχει ντυθεί αθλητικά για να έχει ελευθερία κινήσεων… και έχει φύγει από την Νέα Σμύρνη όπου μένει για να την «έχει στήσει» σε δρόμο των Αμπελοκήπων…

Ξαφνικά εντοπίζει το θύμα του… Μία γυναίκα η οποία φοράει κολάν και τακούνια. Την αρπάζει από τον λαιμό, την ακινητοποιεί… Με άγριες κινήσεις της κατεβάζει το κολάν και της σκίζει το εσώρουχο. Τότε αρχίζει να την χαιδεύει στα γεννητικά της όργανα.

Η γυναίκα, κάποια στιγμή, καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια του… Αρχίζει και τρέχει σοκαρισμένη, ενώ όπως βλέπετε στο βίντεο, κοιτάει και πίσω της μήπως εκείνος την ακολουθήσει.

Ωστόσο, αυτή είναι μία από τις πολλές φορές που ο 25χρονος επιτέθηκε σε αθώες γυναίκες.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

 

 

Διαβάστε επίσης