Οδηγίες για να πάρετε το Έκτακτο Επίδομα Νεανικής Αλληλεγγύης

18/12/2017 | 18:49

Σε ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή του Έκτακτου Επιδόματος Νεανικής Αλληλεγγύης προέβη ο ΟΑΕΔ στην οποία κατευθύνει τους δικαιούχους για το ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να λάβουν το Επίδομα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Οι άνεργοι 18-24 ετών που την 31η Οκτωβρίου 2017 ήταν μη επιδοτούμενοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ και οι οποίοι εξακολουθούν να είναι εγγεγραμμένοι και μη επιδοτούμενοι, θα πρέπει να δηλώσουν ως την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59, τα στοιχεία ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, στην οποία έχουν ατομικό λογαριασμό ή είναι δικαιούχοι σε κοινό λογαριασμό, πατώντας εδώ.

Τα στοιχεία εισάγονται με αποκλειστική ευθύνη του δικαιούχου.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν βλέπουν στην καρτέλα τους στο σύστημα την επιλογή “Επικαιροποίηση Στοιχείων” ενώ έχουν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, μπορούν να απευθύνονται στον ΟΑΕΔ της περιοχής τους.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ