Πάτρα: Συγκλονίζει 8χρονος μαθητής – Ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη… φαγητό!

Μια ακόμη συγκλονιστική ιστορία φέρνει στο φώς ο Σύλλογος Φωτεινό Αστέρι. Δημοσίευσαν το γράμμα ενός 8χρονου μαθητή ο οποίος ζητά από τον Αγιο Βασίλη φαγητό. 

Είναι απίστευτο πως ένα μικρό παιδί μέσα σε μερικές γραμμές περιγράφει την καθημερινότητά του και παρακαλά τον Αγιο Βασίλη να σταματήσει να κλαίει η μητέρα του. Είναι 

μαθητής της Δ Δημοτικού και σίγουρα οι περισσότεροι συμμαθητές του θα ζήτησαν από τον Αγιο Βασίλη παιχνίδια. Εκείνος όμως ζητά το αυτονόητο… Φαγητό στο τραπέζι τους! 

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)