Χαροπαλεύει το 11χρονο θύμα του τροχαίου στην Πατρών - Πύργου - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρίου - NEOTEΡΑ

ΝΕΚΡΟΣ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση 11.45: Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κλινική κατάσταση του 11χρονου Ρομά, όπως αυτή κατεγράφη μετά την ολοκλήρωση της πρωινής επίσκεψης των θεραπόντων Ιατρών με επικεφαλής τον κ. Ανδρέα Ηλιάδη, Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια".

 Ο 11χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή και αναπνέει υποστηριζόμενος μηχανικά.

Πρώτη Ενημέρωση 10.40: "Εάν φορούσε ζώνη ασφαλείας, θα έφερε σε μεγάλο βαθμό λιγότερα τραύματα" δήλωσε στο tempo24.gr, ο Ανδρέας Ηλιάδης Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του 11χρονου Ρομά που τραυματίστηκε σοβαρά στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, με θύμα τον 30χρονο θείο που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο.

Πρόκειται για πολυτραυματία βαριάς μορφής, καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και τα κάτω άκρα. Η κλινική του κατάσταση χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη και οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων του Ρίου με επικεφαλής τον κ. Ηλιάδη, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κερδίσουν και αυτή τη φορά τη "μάχη".

iliadis-620x394.jpg

Ανδρέας Ηλιάδης: Διευθυντής ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου

Τα τραύματα στον ανήλικο κατά την ανατροπή του οχήματος, προκλήθηκαν καθώς δεν ήταν "δεμένος" με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του συνοδηγού όπου καθόταν.  

Χθες Κυριακή καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό ήταν "πάνω" από τον 11χρονο. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του.

Ο 11χρονος είναι μαθητής του σχολείου Σαγεϊκων.

Mαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

 

Διαβάστε επίσης