ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Μεγάλη «μάχη» στη γεμάτη Τούμπα

απόψε στις 7 και μισή

Η Τούμπα ανοίγει τις πύλες της μετά από 4 μήνες -και πάλι -για την “μεγάλη” αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, για την 14η αγωνιστική της Superleague (19:30).

Ο ΠΑΟΚ εξέτισε την τιμωρία 7 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί και η Τούμπα θα “ανοίξει” για πρώτη φορά εφέτος, στην.. μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα δώσουν δυναμικό “παρών” στις εξέδρες του γηπέδου, κάτι που φάνηκε και από την… τρέλα τους στην διάθεση των εισιτηρίων τα οποία έχουν σχεδόν εξαφανίσει!

Ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα, πέρα από τη νίκη, η οποία θα τον κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το… παιχνίδι της μοίρας όμως φέρνει τους Θεσσαλονικείς να επιστρέφουν στην… ανοικτή Τούμπα με αντίπαλο -και πάλι- τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο είχαν ηττηθεί με 3-2 στο φινάλε των περσινών πλέι οφ της Superleague.

Απ’ την άλλη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση και θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα, το οποίο θα του δώσει ισχυρή ψυχολογική “ένεση”.

Άξιο αναφοράς πως ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 15 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση και μόλις 4 βαθμούς πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, μετά και τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού (29 β. ) είναι τρίτος με 25 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ