Μάριος Δριβίλας: "Γιατί συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφιος"

Επιμελητήριο για όλους

“ Όταν βλέπεις φίλους και γνωστούς της γενιάς σου, άτομα νέα με σπουδές ή και χωρίς να εγκαταλείπουν το τόπο μας απογοητευμένοι και να αναζητούν τη τύχη τους στο εξωτερικό αρχίζουν να σου διεγείρονται μέσα σου ερωτήματα για το τι άραγε πάει λάθος σε αυτή τη χώρα και για πόσο ακόμα θα αφήνουμε τα πράγματα στη τύχη τους.

Όλες αυτές οι σκέψεις ήταν μερικά απο τα κίνητρα που με ώθησαν να συμμετέχω στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές. Σκεπτόμενος καθαρά επαγγελματικά και συναδελφικά, πιστεύω ότι ως νέος επαγγελματίας δεν πρέπει να μείνω αμέτοχος και μέσα από το επιμελητήριο θα μπορέσω να δώσω τη μάχη μαζί με άλλους συναδέλφους για ένα καλύτερο αύριο.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι από τα δυναμικότερα και πλέον χτυπημένα από την οικονομική κρίση κομμάτια της κοινωνίας. Ο κλάδος των ασφαλιστών απ’ όπου και προέρχομαι αντιμετωπίζει πολλά και σύνθετα προβλήματα αφού μέχρι σήμερα δεν στηρίχθηκε από κανένα χρηματοδοτικό εργαλείο.

Ο συνδυασμός μας «Επιμελητήριο για όλους» με επικεφαλή τον Παναγιώτη Κρίκη είναι μια κίνηση με νέες ιδέες, δυναμισμό, μοντέρνες προτάσεις, σύγχρονους και παλιούς επαγγελματίες, που όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε για το κοινό καλό των επιχειρήσεων, της τοπικής οικονομίας και των εργαζομένων.

Οραματίζομαι ένα επιμελητήριο χρήσιμο για όλους τους επαγγελματίες, φιλόξενο, που θα στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων θα διευκολύνει το έργο τους και θα διεκδικεί τα συμφέροντά τους. Ένα επιμελητήριο που θα ενθαρρύνει τις παραγωγικές δυνάμεις να δραστηριοποιηθούν και να εκσυγχρονίσουν δομές και λειτουργίες.

Οραματίζομαι ένα Επιμελητήριο για όλους”

 

Μάριος Δημ. Δριβίλας

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

 

Διαβάστε επίσης