Με ανατροπή, το Επιμελητήριο θα γίνει «σπίτι» όλων μας!

ΤΟΥ ΑΛΥΠΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, υποψήφιου συμβούλου με τον συνδυασμό «Επιμελητήριο για όλους»

Με διακατέχει η ανυπομονησία της πρώτης φοράς, ως υποψήφιος επιμελητηριακός σύμβουλος (τμήμα μεταποίησης) του συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κρίκη.

Η απόφαση για κάθοδο στις επικείμενες εκλογές ήταν μια συνειδητή επιλογή μου και δη με τον ανωτέρω συνδυασμό.

Με άγγιξε η επωνυμία της παράταξης. Έπλασα κι εγώ το όνειρο ενός φορέα πραγματικά για όλους και αποφάσισα να συμμετάσχω για να γίνει πραγματικότητα η ανάγκη να είναι προσβάσιμο το κοινό μας σπίτι σε όλα τα μέλη του, λειτουργώντας με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα και μοιράζοντας ίσα μερίδια έγνοιας και έμπρακτου ενδιαφέροντος σε όλους τους κλάδους του.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Πλάτωνας Μαρλαφέκας επί 6 ολόκληρα χρόνια άσκησε «επιλεκτική» πολιτική, που είχε ως συνέπεια την παραμέληση της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών του Επιμελητηρίου.

Οι μικρομεσαίοι, αναμφίβολα, αδικήθηκαν κατάφωρα. Η συρρίκνωσή τους έχει προσλάβει δραματικές διαστάσεις και γι’ αυτό το λόγο δεν επιτρέπεται να μένουμε απαθείς.

Η διαπίστωση ότι το επιμελητήριο είναι δομημένο από την απερχόμενη διοίκηση για να λειτουργεί για λίγους με ενοχλεί. Αλλά και έχει πεισμώσει κιόλας εκατοντάδες μέλη του, που έχουμε την ευκαιρία στις επικείμενες εκλογές να πετύχουμε τη μεγάλη ανατροπή.

Η αλλαγή νοοτροπίας και  η ταξινόμηση  προτεραιοτήτων που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της, δοκιμαζόμενης από την κρίση, πλειοψηφίας των μελών μας, προβάλλει ως αδήριτη ανάγκη. Η ευκαιρία για μια νέα αρχή, μια νέα εποχή με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη της Αχαΐας, με όρους διαφάνειας, αξιοκρατίας, ισονομίας και αποτελεσματικότητας, είναι μοναδική. Οφείλουμε να έχουμε ένα «Επιμελητήριο για όλους» στην πρωτοπορία της επόμενης, καλύτερης μέρας για όλους μας. Με την ψήφο σας, το Επιμελητήριο θα γίνει «σπίτι» όλων μας!