Ο Αγγελάκας για την Μποφίλιου: Να σκάσουν οι γλοιώδεις…

06/12/2017 | 21:24

Θύελλα ξεσήκωσε η Νατάσσα Μποφίλιου με την συνέντευξή της στην οποία δήλωσε “ψηφοφόρος του Κ.Κ.Ε. αλλά και τροτσκίστρια”.

Οι αντιδράσεις “επώνυμων και μη” Ελλήνων, όπως της Έλενας Ακρίτα, του Πέτρου Τατσόπουλου, της Κατερίνας Παπακώστα και άλλων, είτε υποστήριζαν είτε κατακεραύνωναν την δημοφιλή τραγουδίστρια.

Ο Γιάννης Αγγελάκας με δήλωσή του στο “Έθνος” ανέφερε “καλά θα κάνουν όλες αυτές οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού, οι παράνομοι ιεραπόστολοι του νόμου της ζούγκλας που όση δύναμη απέκτησαν την απέκτησαν με την ιδιότητα του γελωτοποιού του βασιλιά, να σκάσουν και να σταματήσουν να λερώνουν όποιον ή όποια έχει τον τρόπο και το θάρρος να δημοσιοποιεί τις απόψεις του και να μιλά για το πώς ονειρεύεται τον εαυτό του και τον κόσμο”.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ